SYSCO Arena inngår avtale om samarbeid med Karmøy Design.

Skrevet av kjetil . Publisert i Uncategorized

Dato: 8. mai 2015

PRESSEMELDING

SYSCO Arena inngår avtale om samarbeid med Karmøy Design.

 

Karmøy Design har inngått avtale med Tysvær Arena Drift AS om å være sponsor for SYSCO Arena og bransjepartner innenfor produksjon av dekor og skilt, og monteringstjenester for arenaen. Tysvær Arena Drift AS er tilfreds med å ha inngått avtalen med Karmøy Design.

«Vi er veldig glade for å få med Karmøy Design som sponsor og bransjepartner. De har lang erfaring på området og dyktige på utførelsen. Dette betyr blant annet for oss at vi kan tilby attraktiv profilering til en konkurransedyktig pris, sier Daglig leder i Tysvær Arena Drift AS.

«Vi har stor tro på at dette vil bli et verdiskapende samarbeid. Karmøy Design har 30 års erfaring med skilt og dekor. Vi ser fremover og vil bidra med vår erfaring og kvalitet», forteller Ann Kristin Utbø Vea, Daglig leder i Karmøy Design.

Bakgrunn for avtalen

Ambisjonene med dette samarbeidet er å utvikle det estetiske designet i arenaen til et høyere nivå enn i dag.

SYSCO Arenas målsetting er at arenaen skal utvikles videre til en av landets mest moderne arenaer med gode behovsdekkende tjenester for alle typer arrangement.

Om Tysvær Arena Drift AS

Tysvær Arena Drift AS er et aksjeselskap som eies av Tysvær Kommune, Haugaland Håndball og Stegaberg Idrettslag. Selskapet har som formål å ivareta drift og utleie. Selve bygget eies av Tysvær kommune.

Styret og administrasjon har et ønske om å kunne tilby helt nye og spesielle opplevelser i arenaen fremover. SYSCO Arena er hovedsakelig en innendørs arena for kulturelle og sportslige arrangement. Målsetningen er å være en ledende aktør innenfor arrangement for 1000 gjester eller mer. Se også: www.syscoarena.no

For mer informasjon:

Tysvær Arena Drift AS

SYSCO Arena

+ 47 915 51 865

Ola.apeland@haugnett.no